"Fazla düşünme, bakma öyle bön bön. Mesaj geldi işte, okusana kardeşim.. Sana bir de nasihat vereyim bari; Ne kadar az düşünürsen hayatta o kadar başarılı olursun! "
Sana sarılmayı o kadar çok seviyorum ki. Çünkü o sırada yüzüne bakmam gerekmiyor.
Sen likör gibi tatlı, Tekila gibi çarpıcı, Viski gibi asil, Konyak gibi sıcak, Şampanya gibi özel, Şarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhteşemsin.
Tanrıdan bir çiçek istedim, o bana bir bahçe verdi. Tanrıdan bir ağaç istedim, o bana bir orman verdi. Tanrıdan bir salak istedim senin numaranı verdi.
Kaynanamı kaybettim. Görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olunur.
Bataryası zayıf rüyalarımda, kapsama alanı dışında kalan canım sevgilime, şebeke hatası nedeniyle ulaşamadım, şimdi yüreğimde full çeken hattımla seninleyim.
Bir köpek ile bir erkek arasında ne fark vardır? -Köpek sadece halıyı kirletip mahveder, erkek ise tüm yaşamını mahveder.
Şu araba benim olsun. 5 milyar borcum olsun. SATINCA ÖDERIM.
Aşk bir muz kabuğudur. Bastınmı AYAGIN değil HAYATIN kayar.
Hey sen! Beni sevdiğini neden hiç söylemiyorsun? Her yere birlikte gidiyoruz tamam, her ortamda beraberiz, geceleri bile yanındayım ben. Dürüst ol tamam mı? Başka bir cep telefonunu mu seviyorsun yoksa?
Sabah kahvaltı edemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Öğlen yemek yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Akşam yemek yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Gece uyuyamıyorum çünkü açımmmm!
Bu mesajı 5 arkadaşına yolla.. Eğer bu sms zincirini kırarsan hayat boyu aşk hayatın kötü gidecek. Eğer zinciri devam ettirirsen 22 gün içinde gerçek sevgiye kavuşacaksın.
HANi BAHARDA ACAN GüLLER VARYA RENK RENK,HANi CiCEKLERiYLE A$KI;YAPRAKLARIYLA SEVGiYi ANLATIR,i$TE O GüLLERiN DiKENLi DALLARI DöTüNE GiRSiN EMi!
=
KapTan $öFöRünüs konu$uyo!!!ciKaRin beni bu kaPTan!!!
YA KUSURABAKMA UZUN ZAMANDIR ARIYAMIYORUM CüNKü KAFAM COK SIKI$IK.$U SAVA$I ATLATiiM SöZ AKSAM YEMEGiNE GELiCEM! Gönderen: Usame Bin Laden
Odamdaydim.Dikili durdugunu gördüm.Elime aldim.Asagi yukari sallamaya ba$ladim,birden fi$kirmaya basladi.Hemen agzima dayadim.Ohh!i$te hayatin tadi COCA-COLA
SAYUN DURKSEL APONEMUS.SON TONEME AYIT FATURANIS EBEYIZIN DAMI KADAR OLUK.SULEMEDI DEMEYIN KESERIK DELEFONU!OA GORE IKISTIRA KODUK
Bu güzeLLik,bu güLü$,bu zeKa,bu akiL heLe anLam doLu gözLer vaRya;tüm güzeLLikLer biRaRada topLanmi$.mySe kenDimden coK baHsettim SenDen naBeR?
kahvaLti yaPmaDim cünKü Seni dü$ünDüm,ögLe yemeGi yemeDim cünKü Seni dü$ündüm,ak$am yemeGi yemeDim cünKü Seni dü$ünDüm,uYuYamiyoRum cünKü cok ACIKTIM
süRün!öLene kaDaR süRün!anNen de süRünSün baBan da!kaRde$in biLe süRünsün!süLaLen heP süRünsün!öLene kadaR süRünün!hePiniz süRünün!ARKO KREM süRünün
SEN BIR MELEKSIN, DAGDA GEZEN INEKSIN, OT VERIRIM YEMEZSIN, ALLAH BELANI VERSIN...
GULU SEVEN DIKENINE KATLANIR, KAKTUS SEVENIN VAY HALINE.........
BUNA KIM INANIR KADIRINANIR...
BU GUZELLIK,BU ZEKA,BU AKIL,HELE SU ANLAM DOLU GOZLERIN BUYUSU ALLAH BUTUN GUZELLIKLERI BIR YERDE TOPLAMIS.NEYSE KENIMDEN COK BAHSETTIM SENDEN NABER?
ASKIM SENI SEVIYORUM! AMA PARAYI DAHA COK LAKIN PARANIN NE ONEMI VAR, MUHIM OLAN MIKTARI
UMUDUN YOKSA BU DUNYADA ATLA ASAGIYA DUNYADAN BASKA YERDEN DEGIL KEH HO! HO!..
alirim assaga veririm ... kızdırma beni ... seni bu laflar bayır assaga erkeksen boslukları doldur lan dinazor ...
NEBAKIYON SALAK
TEMEL ASKARDEN BABASINA MEKTUP YAZMIS. BABASINDAN HEMEN CEVAP GELMIS. -OGLUM YAZDIGINI KIMSE OKUYAMADI GELINCE SEN BIZE OKURSUN. :-)))
SAYIN TELSIM ABONEMIZ.SEBEKE SERVISLERIMIZDEN DAHA ITYI BIR SEKILDE FAYDALANABILMENIZ ICIN TELEFONUNUZU DIK TUTUP USTUNE OTURUN
ask bir kese gel sirtimi kesele....
Bundan daha komik bir sey mi olur bedava gidiyor bütün smsler sagollasin
LA BU MESAJI OKUYANIN..MINA ..OYIM,SEN HARiÇ KIZMA CANIM...
)
BU GUZELLIK,BU ZEKA,BU AKIL,HELE SU ANLAM DOLU GOZLERIN BUYUSU ALLAH BUTUN GUZELLIKLERI BIR YERDE TOPLAMIS.NEYSE KENIMDEN COK BAHSETTIM SENDEN NABER?
iyi güzelde bu hazir mesajari nasil gönderecegiz...?
kadir kurt
kadir kurt
kadir kurt
kadir kurt
ne bakıyon ooole hiçmi mesaj görmedin
aşk matematiğe benzer elbiseyi Cıkar yatağı Topla bacakları Böl Carpmaya başla
ben * gubreciyim uysada ***erim uymasada ***erim
Niye oyle aptal aptal bakiyorsun? Benim ben, cep telefonun. Cantanda durmak bogucu ve karanlikti. BENI CIKARDIGIN ICIN TESEKKUR EDERIM!
yazi yazma helaya basin girer beleya goturuler merkeze ziktirirler herkese
Su an hatlarin yogunlugu nedeniyle mesaj tam olarak gelmemistir ve mesaj yuklenmektedir. Bu islem *kac dakika surebilir. Lutfen bekleyiniz
KAYNANAMI KAYBETTIM GORENLERIN GORMEMEZLIKTEN GELMESI RICA OLUNUR..... ARABANLI
dayi ins. mesajlarim sana ulasmistir ..bundan emin olmak icin sana baska sitedende mesaj yaziyorumm. oldu s.a
bagirsak kurtlari bagirsakta yasar bagirmasakta yasar :p
çaresizseniz çare sizsiniz
KALBINDE BANA YERIN YOKSA SEVDIGIM UZIULME BEN AYAKTADA GIDERIM
SENYN GYBY AKILLI,SENYN GYBY ZEKY,SENYN GYBY ÇALI?KAN BU DÜNYADA BULUNMAZ.BU DÜNYANIN SENYN GYBY SÜPER ZEKALARA YHTYYACI VAR.SENY ZYKYP ZYKYP ÇOGALTMAK LAZIM.
TEMEL ASKARDEN BABASINA MEKTUP YAZMIS. BABASINDAN HEMEN CEVAP GELMIS. -OGLUM YAZDIGINI KIMSE OKUYAMADI GELINCE SEN BIZE OKURSUN. :-)))
keloglan neden berbere gitmez çünkü o keldir...bunu okuyana 1-2 bide benimki
günaydın dostlar başbakan hakkın rahmetine kavuşmuş halkımızın gözü aydın 1 nisan
LA BU MESAJI OKUYANIN..MINA ..OYIM,SEN HARiÇ KIZMA CANIM...
)
Bundan daha komik bir sey mi olur bedava gidiyor bütün smsler sagollasin kurtsoft
SAYIN TELSIM ABONEMIZ.SEBEKE SERVISLERIMIZDEN DAHA ITYI BIR SEKILDE FAYDALANABILMENIZ ICIN TELEFONUNUZU DIK TUTUP USTUNE OTURUN
ask bir kese gel sirtimi kesele....
iyi güzelde bu hazir mesajari nasil gönderecegiz...?
Ne bakıyon ooole hiçmi mesaj görmedin
aşk matematiğe benzer elbiseyi Cıkar yatağı Topla bacakları Böl Carpmaya başla
Dün eSki dostLarLa kaR$iLa$tik.eSki günLerden konu$tuk.SonRa topLu bi ReSim cekineLim deDik ama Sen yoktun biZ de topSuz cektiRdik
=
HANi BAHARDA ACAN GüLLER VARYA RENK RENK,HANi CiCEKLERiYLE A$KI;YAPRAKLARIYLA SEVGiYi ANLATIR,i$TE O GüLLERiN DiKENLi DALLARI DöTüNE GiRSiN EMi!
=
günaydın dostlar başbakan hakkın rahmetine kavuşmuş halkımızın gözü aydın 1 nisan
Şu an hatların yoğunluğu nedeniyle mesaj tam olarak gelmemiştir ve mesaj yüklenmektedir. Bu işlem birkaç dakika sürebilir. Lütfen bekleyiniz.